Yhteisvastuukeräys 2018

Tämän vuoden yhteisvastuukeräyksen teemana on nälän ja köyhyyden torjuminen - RUOKATRENDIT 2018. 20% keräyksen tuotoista jää oman seurakuntamme käyttöön, 20% menee kirkon diakoniarahastoon ja 60% ohjataan Kirkon Ulkomaanavun kautta maailman katastrofialueille.

Voit tukea oman seurakuntamme keräystä klikkaamalla alla olevaa kuvaa, joka ohjaa sinut maksulomakkeelle. Tule myös mukaan Yhteisvastuutapahtumiin. Kiitos tuestasi!

Tapahtumia Nakkilassa:

Tule tutustutaan Yhteisvastuun teemaan ja kohteisiin. Kirkkokahvit tarjoaa ja Yhteisvastuukeräystä tukee Nakkilan Yrittäjät ry.

• Perhekerhot tutustuvat Yhteisvastuukeräykseen viikolla 5
  • Torstaikerhossa keskitytään Yhteisvastuukeräykseen 8.2.
  • Lipaskeräys Onnipekan eteisessä 2-3.3.
  • Päiväpiiri Yhteisvastuun teemalla 12.3.
  • Sydämellä-konsertti Yhteisvastuun hyväksi Nakkilan kirkossa 22.4. klo 15
  • Torikirkko ja keittolounas yhteisvastuun hyväksi 27.5.

Kansainvälinen diakonia ja Yhteisvastuukeräys

Diakoniatyön johtosäännön mukaan ”harjoittaessaan diakoniaa seurakunta ja sen yksittäiset jäsenet pyrkivät kantamaan maailmanlaajuisen Kristuksen kirkon osana vastuuta myös kaukaisista lähimmäisistä ja seurakunta toteuttaa diakonista tehtäväänsä käyttämällä kansainvälisen diakonian kanavina kirkon ulkomaanapua ja kirkon lähetysjärjestöjä”.

Kirkon Ulkomaanapu

Kirkon Ulkomaanavun toiminnasta katso lisää järjestön omilta sivuilta.

Mikä on vuoden 2018 suurin ruokatrendi?