Työryhmät

Nakkilan kirkon 80-vuotisjuhlatyöryhmä:Juhani Vihervirta, Juha Kopio, Tuula Vepsäläinen, varalla Heli Lukka, Anna Tasala, Lasse Vappula, Satu Salo ja Markku Järviö.

Nakkilan seurakunnan strategiatyöryhmä "Kohti vuotta 2020":
Heli Lukka, Harri Tuominen, Satu Salo, Kai Korpi, Markku Järviö ja Soili Karilainen.

Lähetystyön työryhmä 2015-2018:
Lasse Vappula, Teija Antola, Soile Lasonen, Irma Kujansuu, Armi Virtanen, Mervi Naski.

Evankelioimis- ja aikuistyön työryhmä 2015-2018:
Satu Salo, Taina Halonen, Markku Parkkali, Seija Piironen, Paula Rantala, Marjo Stenroos, Tuula Vepsäläinen.

Musiikkityön työryhmä 2015-2018:
Markku Järviö, Anna Tasala, Ulla Puirava, Sirpa Tarmo, Juhani Vihervirta, Heli Lukka.

Kiinteistö-hautausmaavastuuryhmä 2017-2018:
Markku Järviö, Soili Karilainen, Juhani Lehtinen, Jari Palomäki, Unto Suomi, Urpo Parkkali, Tuula Vepsäläinen.

Talousvastuuryhmä 2017-2018:
Markku Järviö, Soili Karilainen, Marja Nyroos, Maria Riikonen, Jouni Unkuri.

Seurakuntakeskuksen peruskorjauksen työryhmä:

Harri Tuominen, varalla Mervi Naski, Urpo Parkkali, varalla Heli Lukka, kirkkoherra ja talouspäällikkö.

Kirkon julkisivukorjauksen rakennustoimikunta: Markku Järviö, Soili Karilainen, Hannu Hiljanen, varalla Urpo Parkkali.

Seurakunnan edustaja Nakkilan Lämpö Oy:n kokouksissa Harri Tuominen.

Annikki ja Väinö Levolan säätiön hallitus: Lilja Kuusisto, puheenjohtaja, Jouni Unkuri, Urpo Parkkali, Harri Tuominen.

Yhteisvastuukeräystilityksen tarkastaja v. 2015-2018 Jouni Unkuri, varalla Urpo Parkkali.

Turun arkkipiispan vaalin maallikkovalitsijat:

Heli Lukka, Tuula Vepsäläinen, Harri Tuominen, Aarne Hintsala. Markus Ketola, Tiina Kari-Saarinen